Hmm..?

Tju! Idag har jag över 200 besökare..? :3 uhm, vad kan det bero på då? På att min flickvän har besöksrekord förstås. Undrar om folk läser hennes kommentarer, ser vad jag har skrivit och går in på min blogg..? Alltså, det är ingen idé att ni kollar in här. Jag är inte hunden som står på bakbenen för uppmärksamhet, huhu, så rolig är jag inte! :3 
Iallafall. Jag måste erkänna en sak. För er som läser detta, för Amelie och för mig själv.
Jag hatar min flickväns blogg. Det är tanken på att det är gamla pedofilgubbar som sitter bakom datorskärmarna och stirrar på hennes bilder som äcklar mig, men det är också tanken på att någon galning som inte gillar sakerna som hon skriver, tar illa upp och skadar henne. Jag vet att det här låter helt sjukt, men sånt händer ju, right? Jag vill inte att hon ska sluta som Kissie. Ni får säga vad ni vill, men hon är inte myndig, vilket jag är. I know best!

Jaja i vilket fall. Ska kila iväg till Amelie och se till att hon kryar på sig,
cya!

älskling tar alltid kort på mig när jag är som mest upptagen framför TV:n, varför?


Tjenispenis

Kände för och börja blogga lite smått igen.. det ni nog inte visste var att både jag och min flickvän Amelie tog en såkallad "bloggpaus" (haha hon gjorde det i vilket fall!)
mest för att jag ville det ;) har ägnat mycket tid åt skolan och åt varandra, så det var ju ganska så perfekt!
Men men men... idag är man ju ledig från skolan, vilket är mycket skönt! Så blir nog mest att lana med grabbarna idag, flickvännen ville inte följa med :s .. men jag älskar henne ändå!

Det var mest det,
Cya!


RSS 2.0